FRIENDS

Pages

Tuesday

Yezzzzaaa!!


Yess!! jumpe pun mamat nih!! hahaha sesuke je pggil mamat
ke pokcik ke kang wt malu yooo hehehehe
tgok status MARRIED daaa ekekekkeee :P
bkn nk ngurat ke hapee just nk share sumtinn!!

Lelaki ini adalah ENCIK PHOTOGRAPHY for pre and wedding :)
cer terjah pesbuk beliauuuuu!! waaalawehhhhh mengancammm ai loikeeee
Encik Izuan
n tengok koleksi2 yg ade... myb dis is my 1st time tp peeeerghhhh xD
and yg ini pulak myb sahabat beliau pun buleh jugak kalo nk servey2
Encik Fairuz

Bile dah tibe mase ny sy akan carik beliau hahahaha
hope x lari bajet laaa :P

Monday

Baju Tunang


Arini terase nk update sesuatu pasal BAJU TUNANG!!
Aaaaaaaaaaaaaaaa :O (menjerit dlm hati ekekekekekeee)
tetibe ternampak mcam berkenan je dhati nih..
santek bebenor teringin nak beli n pakai hahahaha
Memangggggg menjadi kegilaan ku baju kurung pahang,
sbb mengikut cutting badan ku yg agak kiut miut nih hahaha (poyo)

Sesiape yg nk usha tu buleh la pegi kt cni THAI SILK dan yg ni pulak owner die Ms Idayu cer la add ne tau leh mintak kurang ke hehehe

Penawar


Q : Ustaz, kenape ye hati perempuan ni kadang² tiba² je rasa sedih tanpa sebab. Ada orang kata syaitan yang ganggu!. Ada petua tak untuk elakkan hati kita ni sedih? Kadang² bila bangun pagi rasa sedih, kadang² rasa macam rindu tapi tak tau rindu pada siapa..

A (Ustaz Azhar Idrus) : PERKARA BIASA. HATI PEREMPUAN MEMANG HALUS, HANYA LELAKI SEJATI YANG MAMPU MENJADI PENAWAR... :-)

Wednesday

::gO by Name Nashriey::: I LoVe MyFamily Oh! MediaFM

::gO by Name Nashriey::: I LoVe MyFamily Oh! MediaFM: Assalamualaikum wtb Guys ^.^ Seminggu dah berlalu tournement bOwling OhMediaFM, but aku still miss :'( miss kat depa semua laa.. eik? jap-...

Hardwrite


Weeewit kiut kannn kan kannnn :)
cantek sangat hehehehe hasil tgn seseorang yg sgt poyo!!
telah dilukis disini MFace
cer try.. mmg sangat sangattt best dan buleh menghilang kan stress!! :)
Terima Kasih yerrr ENCIK POYO

Tuesday

Strawberi Cinta


Alahai bestnyeeeeeee!! Strawberi cintaaaa :)
x sabar nk tgokk..mst best mcm coklatcameron.. the strawberi is about cinta..
Now baru jee lepas pelancaran..tgok album2 pelakon nyee kiutt2!!
nk tgok cer g kt cnie Strawberi Cinta
juga buleh ke page David Teo

Friday

FO :curi



ape ni ekkk??? kene scan dulu baru leh tgok!! hehehehe
even sy sendiri pn xtau.. :P
dciptakan khas oleh seseorang utk sayeee!!
cer scan mst tau... kene pakai smartfon kalo x clap..
mekaceh yeeee.. kalo nk, serbu la kt cni http://ajarkuabc.blogspot.com/ suruh owner ni buatkan!!
sy dah ade.. ekau hadooo?? hahahaaa

Jejak Tanah


Kini yg terbaruu!! JEJAK TANAH
Menampilkan genre yang berlainan menggabungkan elemen rock, pop, elektronik, nusantara, keroncong, klasik Melayu dan klasik bar. Lagu ciptaan mereka pula lebih bersifat eksperimental digabungkan dengan keunikan lirik yang mempunyai maksud yang mendalam.

Buleh juga lawati laman sesawang http://www.monoloque.com
dan juga di pesbuk nyee monoloQue

memang best!!! layannnnnn
:::batu belah batu konkrit:::

Tempahan Coklat


cantek kan :)
nt bile dah sampai time nt nk pilih tempahan yg ni laa..
tema die kuning, gold, krim, putih..
so sweet nyeeee...
TEMPAHAN COKLAT HANTARAN Arahchocolate and Bakery & Arahchocolate Homemade
search la... yg terbaru ni lg cantek :)
or buleh pegi ke blog ni http://arahchocolate.blogspot.com/
utk yg tgh planing2 tu..
JANGAN BUANG MASE LAGI!!